Tasmania

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Tasmania

Tasmániában eladó ingatlan

Eladó ingatlant keres Tasmániában?

Tasmania elszigetelt szigetország Ausztrália déli partjainál, hatalmas vad és szabálytalan területeiről ismert, amelyet nagyrészt parkok és természetvédelmi területek védenek. A tasmániai félszigeten Port Arthur 19. századi büntetés-végrehajtási intézete és ma szabadtéri múzeum áll, míg a sziget fővárosában, Hobart kikötővárosában a Salamanca Place grúz raktáraiban művészeti galériák és butikok működnek.

Ha el akar vásárolni ingatlant Tasmániában, akkor tudnia kell, hogy a tasmániai ingatlanszektor negatív előjeleket mutat a virágzó ingatlanpiac számára, még akkor is, ha az árak erősebbek, mint valaha.

A tasmaniai ingatlanintézet legfrissebb negyedéves jelentése azt mutatta, hogy Hobart otthonának átlagos ára 12% -kal nőtt a februárig tartó évben.

 

A Hobart-házeladások 3,8% -os csökkenése ugyanebben az időszakban azt jelzi, hogy a piac energiát veszít.

Az előrejelzések szerint ez év végére a hobarti piac kihűl.

A piaci tulajdon hiánya elősegíti az árak emelkedését, ugyanakkor óvatosabbá teszi a tasmaniai eladó ingatlan potenciális vásárlóit is.

Az árak emelkednek, és az emberek zúgolódni kezdenek.

A tasmániai piacon valóban szükség van új eladó ingatlanokra, hogy megfeleljen az igényeknek.

 

Ami a fővárost illeti, Hobart elveszíti Ausztrália legkedvezőbb városa címet, az átlagos házár most megegyezik Adelaide-nal.

 

Hobart és a környező területek uralják Ausztrália legkeresettebb külvárosainak listáját, a Battery Point, North Hobart, Richmond.

Hobart átlagos házára az áprilisi negyedévben 19% -kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest, és minden egyéb tőke messze a legnagyobb növekedése.

Tasmania a legforróbb piac jelenleg Ausztráliában, ezt a tevékenységi hullámot biztosan soha nem láttuk.

A foglalkoztatás növekedése és a rossz lakásfejlesztés volt az a két tényező, amely felfelé tolta az árakat.

Míg az ingatlanbefektetők valószínűleg kulcsfontosságú tényezők az áremelkedésben, az erőteljes bérleti kereslet növekedése azt sugallja, hogy a piacot olyan emberek támogatják, akiknek lakóhelyre van szükségük.

  •  
    Mozgás Tasmaniába. Külföldi és Tasmaniában él

      Az ausztrál kontinens egyetlen szigetvidéke, a parkok és a természetvédelmi területek csodálatos bölcsője, a mai miniszterünk célja lesz a Tasmania! Fővárosa, Hobart, amely több lehetőséget és szépséget kínál, hogy minden évben vonzza a turistákat a világ minden tájáról, életképes alternatíva l ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB